Coș

0

EVENIMENTE

 

Evenimente speciale in viata ta!

Daca esti in cautare de accesori pentru evenimentele din viata ta si esti pe cale sa ai unul in viitorul apropiat la  noi puteti gasi mai multe dintre accesoriile dorite.  Avem lumanari de nunta, lumanari de botez, aranjamente florale pentru nunta, marturii pentru nunta, decoratiuni pentru evenimente din flori naturale. Nunta ta este un eveniment la care noi avem un pachet complect.

Botezul si el trebuie decorat cu mult bun gust si tonurile de culoare sunt de la un roz natural la un albastru infinit. Putem aranja cu flori naturale Cristelnita de botez, aranja cu flori locul unde are loc evenimentul.

Ziua ta de nastere, mama, iubita, sora, prietena este una importanta si  trebuie sarbatorita cu multe flori! Daca ai nevoie de ceva special in materie de aranjament floral poti conta pe floraria noastra.

Poti comanda florile in functie de ce personalitate are fiecare. Daca ne spui povestea despre persoana draga,  noi aducem povestea in acel buchet de flori minunat plin de culoare si miros natural.

Cnd vine vorba de petreceri corporate  avem nevoie de flori! Toate petrecerile sunt inconjurate de flori  si acestea aduc un aer de prospetime si buna dispozitie! PANAGIOTA FLOWER DESIGN lucreaza cu cele mai proaspete flori din Bucuresti si cu designeri floristi.

X